Eladó 3 lakás 3 garázzsal Sikenička községben, Nové Zámky kerületben

Eladó 3 lakás 3 garázzsal Sikenička községben, Nové Zámky kerületben

149900 €

Leírás

Eladó 3 lakás 3 garázzsal Sikenička községben, Nové Zámky kerületben

ELADÁS

RÉGI ÁR: 174.000 EUR

ÚJ ÁR: 149.900 EUR

Az apartmanok és garázsok egy 6 lakásos bérházban, a garázsok egy bérház alagsorában találhatók, külön külső bejárattal.

Ajánlat nagy vagy önálló családoknak: 3 apartman, ebből 2 x 2 szobás apartman, 1 x 4 szobás lakás garázzsal minden lakáshoz

A 2. és 4. hálószobás lakások teljesen felújítottak és bútorozottak: úszópadlós, műanyag nyílászárók, konyhabútorok, új gépek (a 2. szobás lakás klímás). A garázsok a társasházban találhatók, villany és fűtés bevezetve. A bérház mögött kertek találhatók, amelyek az egyes lakásokhoz tartoznak.

Befektetési ajánlat: 3 lakás, ebből 2 x 2 szobás lakás, 1 x 4 szobás lakás garázzsal minden lakáshoz

A 2. és 4. hálószobás lakások teljesen felújítottak és bútorozottak: úszópadlós, műanyag nyílászárók, konyhabútorok, új gépek (a 2. szobás lakás klímás). A garázsok a társasházban találhatók, villany és fűtés bevezetve. A bérház mögött kertek találhatók, amelyek az egyes lakásokhoz tartoznak. A szóban forgó ingatlanok befektetésként megvásárolhatók, tekintettel arra, hogy minden lakás és garázs kiadó. Lakások, garázsok birtoklása esetén a döntési jog lehetősége a többi tulajdonostárssal szemben a többi tulajdonostárssal szembeni többségi többségként nyerhető meg. A bérház vezetése a Stavebné bytové družstvo Štúrovo tulajdona. A többi lakás saját fűtéssel rendelkezik a lakóházban lévő saját kazánházon keresztül.

Lehetőség hitelre is

Információ: +421 905 522 389, +421 918 454 525, www.wiwagroup.sk, wiwagroup1@gmail.com

Részletek:
BalkonGarázsGázKazánházKertKommunális vízVillanyWC
Részletek
No data was found
Pridať ponuku
Felkeltettük az érdeklődését?